Ontwikkeling van Websites

Maatwerk Webdesign

Of je nu een eenvoudige brochure website, een online boekingssysteem of een geavanceerde webshop nodig hebt, ik bied je de perfect passende oplossing!

Ontwikkeling van maatwerk websites

Heb ik wel een professionele website nodig?

Een heel terechte vraag! Hieronder heb ik enkele veelgehoorde bemerkingen verzameld en beantwoord.

 • Een website is niet zo belangrijk voor mijn zaak, toch?

  In de digitale wereld van vandaag is een website je online visitekaartje en de eerste indruk die potentiële klanten van jouw bedrijf krijgen. Het is dus van cruciaal belang dat jouw website er professioneel en aantrekkelijk uitziet en goed functioneert

 • Ik heb geen website nodig want ik heb al genoeg werk/klanten.

  Dat is natuurlijk fantastisch! Maar in de huidige tijd is een professionele website een essentieel onderdeel van je bedrijf. Een goed ontworpen en geoptimaliseerde website kan niet alleen helpen om je bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken maar  ook om je werk eenvoudiger te maken. Denk bijvoorbeeld aan een reservatiesysteem waardoor je niet om de haverklap een telefoontje moet beantwoorden.

 • Ik heb al een website. Waarom zou ik investeren in een nieuwe website?

  Een verouderde of slecht functionerende website is net zo schadelijk als helemaal geen website hebben. Potentiële klanten kunnen worden afgeschrikt door een website die niet gebruiksvriendelijk is of er onprofessioneel uitziet. Investeren in een nieuwe, moderne website kan leiden tot nieuwe  klanten.

 • Een professionele website kost teveel geld!

  Niet per se! Bij mij kan je rekenen op betaalbare en transparante prijzen, flexibele betalingsopties waardoor je geen grote initiële investering hoeft te doen. Bovendien betaalt kan een professionele website zichzelf terug door meer klanten aan te trekken en meer omzet te genereren. Het is dus een slimme investering in de toekomst van jouw bedrijf.

 • Waarom zou ik betalen om een website te laten maken als ik een low-budget of zelf gratis oplossing kan gebruiken?

  Het is waar dat iedereen vandaag de dag een website kan maken met behulp van gratis websitebuilders of DIY-platforms. Maar wat vaak wordt vergeten, is dat het bouwen van een website niet alleen gaat om het hebben van een online aanwezigheid, maar ook om het hebben van een website die effectief en aantrekkelijk is voor je doelgroep.
  Je website draagt ook bij tot de reputatie, uitstraling en geloofwaardigheid van je bedrijf. Wil je graag amateuristisch en goedkoop, besparend op kwaliteit overkomen of straal je liever betrouwbaarheid en professionalisme op alle vlakken uit?

 • Top 5 redenen om je website aan mij toe te vertrouwen

  5 Redenen

 • Uniek design

  Ik zorg ervoor dat elke website die ik bouw een uniek en aantrekkelijk ontwerp heeft dat past bij de branding en de doelstellingen van jouw bedrijf.

 • Responsief ontwerp

  Alle websites die ik bouw zijn responsief, wat betekent dat ze perfect worden weergegeven op elk apparaat, van desktops tot smartphones.

 • Snelheid

  Ik optimaliseer de laadtijd van jouw website zodat deze snel laadt en bezoekers niet hoeven te wachten.

 • Zoekmachine optimalisatie

  Ik zorg ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat deze hoger in de zoekresultaten verschijnt en meer verkeer aantrekt.

 • Eenvoudig te updaten

  Ik bouw jouw website met gebruiksvriendelijke tools, zodat je gemakkelijk zelf inhoud kunt toevoegen of wijzigen zonder technische kennis.

Hoeveel kost een website?

Richtprijzen

Alle websites die ik bouw zijn uniek. Ik bekijk samen met jou en adviseer je wat voor jou meest aangeraden is. Daarom is het niet mogelijk hier een vaste prijslijst te geven.
De totale prijs is afhankelijk van 3 zaken:

 1. 1. Het type website dat je nodig hebt

  Single Page

  Vanaf 799€

  Ideaal als je website vooral je online visitekaartje is, maar geen plek waar je echt nieuwe klanten wilt werven of producten wilt verkopen, maar bijvoorbeeld wel weer handig als je beknopte informatie hebt om te delen.

  Klassieke website

  Vanaf 1399€

  Een klassieke website tot 5 pagina’s waarop je uitgebreid kan vertellen over wat je te bieden hebt. Ideaal als startpunt om je website later uit te breiden

  E-commerce

  Vanaf 2499€

  Verkoop je producten 24/7 online in je eigen webshop!

  Alle websites bevatten een basis contactormulier, legal pages (cookiebeleid, algemene voorwaarden, …), zijn responsief en makkelijk aan te passen door jou.

 2. 2. Eventuele extra opties

  Afspraakmodule

  99€

  Heel uitgebreide module om je klanten online afspraken te laten maken

  Extra pagina

  99€

  Voeg een extra pagina toe aan je website

  Blog

  399€

  Schrijf artikels over je vakgebied en verbeter je SEO-scores!

 3. 3. Of je zelf gaat instaan voor onderhoud en beheer

  Je kan kiezen om zelf te zorgen voor hosting, onderhoud en beheer van je website of je kan gebruik maken van 1 van de voordelige onderhoudsformules.

Prijzen exclusief 21% BTW

Heb je nog vragen?

Ik adviseer je met plezier wat voor jou de beste oplossing is.
Boek nu een afspraak in!
Maak een afspraak

Hof ter Clipsen

Naast de gewone praktische zaken staan op de website nu ook enkele getuigenissen van bewoners, een overzicht van de komende en voorbije activiteiten en hebben geïnteresseerden de mogelijkheid een flyer en handige checklist te downloaden.

Recent Werk

Bekijk meer voorbeelden
webdesign hofterclipsen lokeren

Vrijblijvende offerte!

Boek een gratis verkenningsgesprek om jouw project te bespreken.
Op basis daarvan ontvang je een vrijblijvende offerte op maat.
Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

 • Wat maakt dynam-IT anders dan andere webontwikkelaars?

  Mijn focus bij het ontwikkelen van een website ligt op performantie, schaalbaarheid en consistentie. Daarom maak ik geen gebruik van voorgekauwde thema’s en populaire pagebuilders zoals Elementor.

 • Hoe lang duurt het om een website te laten ontwikkelen?

  Dit is afhankelijk van de complexiteit van de website. Een kleine website kan binnen de week opgeleverd worden indien alle materiaal tijdig aangeleverd werd. Om kwaliteit te garanderen werk ik echter aan slechts 1 project tegelijk. Er kan dus een wachttijd zijn.

 • Wat is WordPress?

  WordPress is een populair en gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem (CMS) waarmee gebruikers websites beheren zonder uitgebreide technische kennis. Het biedt een breed scala aan plug-ins en aanpassingsmogelijkheden voor het creëren van diverse soorten websites, van blogs en zakelijke sites tot e-commerceplatforms.