Extra ondersteuning bij jouw WordPress projecten

Freelance WordPress Consultancy

Freelance WordPress Consultancy

Heb je als designer of marketeer niet de nodige tijd of kennis om de WordPress websites van je klanten goed te onderhouden?
Heb je als webdesign agency tijdelijk versterking nodig?

Dan is het interessant dat we de handen in elkaar slaan!

Ik kan je helpen bij:

 • Onderhoud en beheer van jouw klantensites
  WordPress is een fantastisch CMS maar is helaas niet onderhoudsvrij. Ook na het live gaan van het project vereist de website dagelijks de nodige aandacht. Backups maken, updates installeren (liefst in deze volgorde), database opschonen, …
  Zaken waar je toch wat technische kennis voor nodig hebt en waar je soms veel tijd aan kan spenderen, vooral als er iets misloopt.
 • Content management
  Een afbeelding vervangen, een pagina toevoegen, tekst aanpassen, producten toevoegen, … Dingen die op zich niet heel veel werk zijn maar wel buiten je kernactiviteiten vallen.
 • Implementatie van functionaliteiten
  Heb je soms een klant die heel specifieke vereisten heeft voor zijn of haar website waar je niet onmiddellijk een kant-en-klare oplossing voor hebt? Hierbij kan ik je wellicht helpen.
 • Omzetten van grafisch ontwerp naar WordPress
  Ik zet jouw grafisch website ontwerp om van Adobe XD of Figma naar een WordPress website. Ik pas me volledig aan aan jouw manier van werken en de tools, thema’s en plugins die je gebruikt en kan je misschien helpen om jouw workflow te optimaliseren.
  Ik heb ervaring met verschillende builders, thema’s en plugins zoals Bricks, Oxygen, Avada, Astra, Divi, Elementor, ACF, Metabox, Toolset, Gravity Forms, Fluent Forms, Wordfence, …
 • Technische ondersteuning
  Hebben je klanten soms hulp nodig bij het koppelen van hun domeinnaam aan O365, Google Workplace, instellen en configureren van e-mail, … ?
  Ook dit kan ik van jou overnemen.
 1. White Label

  Jouw klanten hoeven niet te weten dat je een deel van het werk door mij laat uitvoeren. Ze zullen enkel tevreden zijn over de kwaliteit en dienstverlening die ze krijgen.

 2. Flexibel

  Ik ben inzetbaar op projectbasis zoals het ontwikkelen van een website of voor termijnopdrachten zoals het tijdelijk versterken van de support-afdeling.

 3. Ervaren

  Met meer dan 15 jaar expertise heb ik een uitgebreide kennis opgebouwd van verschillende thema’s en plugins en ben ik snel voor 100% inzetbaar.

Interesse om samen te werken?

Ben je op zoek naar extra ondersteuning binnen jouw bedrijf?Contacteer me dan snel om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

 • Wat is jouw tarief?

  Standaard reken ik een uurtarief van 65€ (excl. BTW). Afhankelijk van de opdracht kan hier  van afgeweken worden bijvoorbeeld in functie van looptijd en locatie.

 • Kan je ook helpen bij niet-WordPress projecten?

  Ik heb me gespecialiseerd in WordPress maar heb ook ervaring met andere CMS’en zoald Drupal, Craft, … en toepassingen zoals Google Workspace, Office365. Verder heb ik kennis van DNS, Linux servers, …

 • Waar werk je?

  Ik kan zowel van thuis uit werken of bij jou op kantoor, als de afstand het toelaat.
  Persoonlijk geef ik de voorkeur een mix van beiden.

 • In welk regime wil je werken?

  Ik kan zowel full-time als part-time voor jou werken.